Programok

Programok

Válogasson kedvére programjaink közűl! A programok megtalálhatóak akciós csomagokban is a "csomagok" menüpont alatt.

Az airsoft Európa egyik legújabb sport “őrülete”, egy igazi adrenalin szintemelő program! Harci szimulációs csapatjáték, a paintball-hoz hasonlít. Két csapat játszik egymás ellen egy 2,5 hektár nagyságú, erdős, terepakadályokkal teli pályán. A fegyverek a jól ismert AK-47 tökéletes másolatai, amelyek kb. 6mm átmérőjű műanyag golyókat lőnek ki. A találatok bevallásos alapon működnek, hiszen a lövések helye nem látszik.

 

Igazi extrém program az izgalmak és a földalatti csodálatos világ kedvelőinek. Túránk alatt tapasztalt barlangász segítségével olyan járatokat is felfedezhetnek, amelyekben egy turista út során soha nem járhatnának.

 

A Japán konyha csodái között, az egyre ismertebbé és közkedvelté váló sushi fogyasztását, most még extrább élménnyé fokoztuk. Egy gyönyörű hölgy részvételével, aki az asztalon fekve, a rajta elhelyezett sushi falatokkal, még izgalmasabbá és látványosabbá varázsolja a vacsorát.

Az urak sem maradhatnak el a hölgyek mögött, így valóban látványos és professzionális produkcióban gyönyörködhet a kedves megrendelő. Számtalan jelmez közül válogathatnak, az operaház fantomja, tengerész, kalóz, vízszerelő, zorro, vagy akár egyiptomi fáraó is lehet a fellépő.

Ezt a műsort azoknak ajánljuk, akik szeretnék vidámabbá varázsolni a rendezvény hangulatát. Egy 150 Kg-os hölgy, vagy úriember előadásában, fantasztikus sztriptíz bemutatót láthatunk. Ezt az élményt garantáltan emlegetik majd a kedves nézők.

Kóstolják meg egzotikus gyümölcstálunkat! A sok finom édes gyümölcsöt, most különleges formában szolgáljuk fel a kedves közönségnek, ünnepelteknek. A gyönyörű táncosnő, miután megszabadult ruháitól, a gyümölcsdarabokat saját testén szolgálja fel és, hogy még édesebb legyen a falat, egy kis tejszínhabbal koronázza meg a produkciót.

A résztvevőknek egy nagyon technikás (éles hajtűkanyarok, emelkedők) pályán kínálunk vezetési lehetőséget. A versenyzők egy 10m2-es kijelző táblán kísérhetik figyelemmel a helyzetüket. A futamok alatt a versenyzők mindenkori pozícióját, köridejét és sebességét computeres időméréssel nyilvántartjuk,

melyet a futam végén a résztvevőknek átadunk. Érezéskor a résztvevők rövid technikai ismertetőt és balesetvédelmi tájékoztatást kapnak. A maszk,

Nincs is annál szebb látvány, mint amikor gyönyörű városunkat csodáljuk a Dunán hajókázva, miközben jól érezzük magunkat! Hívja el barátait, üzlettársait, kedvesét és utazzanak a Dunán. Lehetőség van svédasztalos fogadás lebonyolítására is, Hajóink alkalmasak születésnapok, céges partyk, legény-leánybúcsúk, esküvők rendezésére. A hajókázás, igény szerint további szolgáltatásokkal ( fellépők, teremdíszítés, karaoke, stb.) is kiegészíthető. A svédasztal mellett állandóan nyitva tartó bárral várjuk vendégeinket.

 

Igazi gladiátor küzdelem az iszappal feltöltött medencében. A két vad amazon mindent megtesz a győzelemért! Természetesen az ünnepelt is részt vehet a harcban és a lányok Öt is garantáltan lebirkózzák majd.

Két gyönyörű hölgy vérforraló műsora. A lányok miután megszabadulnak ruháiktól, bemutatják, milyen az, amikor két nő igazán szereti egymást. Természetesen az ünnepeltet sem hagyják ki a show-ból, Ő a kiváltságos, aki testközelből élvezheti az előadást! A produkció kosztümös változata még extrább élményt nyújt a kedves nézőknek.

 

Ma este Ön lehet az éjszaka királya! Autóinkban minden luxust megtalál, amire csak szüksége lehet. A legnagyobb jármű maximum 33 fő szállítására képes, de ennyi ember már Önmagában garantálja a jó hangulatot.

Ha igazán minőségi és különleges szórakozásra vágynak, ne hagyják ki ezt a lehetőséget Budapest legjobban felszerelt lőterén. A lövészet során alkalmuk nyílik 4 különböző típusú kézifegyver és egy úgynevezett shot gun kipróbálására. Képzett és gyakorlott szakemberek ismertetik a legfontosabb biztonsági szabályokat, röviden elmondják a fegyverekről a legfontosabb tudnivalókat, elmagyarázzák működésüket és felügyelik az egész lövészetet. Minden résztvevő képet kap arról, milyen érzéke van a fegyverhasználathoz, milyen érzés igazi, élesre töltött fegyvert tartani a kézben

2 lány, vagy két fiú: egy csinos és egy 100 kg feletti. A vékonyabb táncos kezdi sztriptíz műsorát a közönségből kiválasztott nézőnek, kinek kezeit székhez láncolja és szemét beköti. Közben a fellépőt felváltja a molett előadó aki szintén sztriptíz műsort ad elő. A színpadon lévő, bekötött szemű néző a cseréből semmit nem vesz észre, míg a szeméről a kötés le nem kerül.

Igazi gladiátor harc a medencében két gyönyörű hölgy előadásában. A műsor elején előbb egymást, majd az ünnepeltet is lebirkózzák és kezdetét veszi a fülledt erotikába átcsapó sztriptíz show, mely garantáltan sikamlós érzést biztosít az ünnepelt számára, az olajnak köszönhetően!

 

A paintball érdekessége, hogy bár egy alapjában véve veszélytelen sportról van szó, hihetetlen adrenalin növekedést eredményez. Az ember ösztönösen jobban izgul egy páncélban, egy kihalt erdő közepén, miközben tudja, hogy tucatnyian vadásznak rá, mint például egy kosárlabda meccsen. Budapest közvetlen közelében élvezheti a társaság ezt a népszerű játékot.

Igazi Hungaricum a hamísíthatatlan magyar pálinka, melyet most a társaság a belváros szívében, gyönyörű környezetben kóstolhat végig. 5 különböző fajta pálinka aromáját élvezhetik, majd a hatás növelése érdekében egy jó korsó sörrel öblíthetik le az erős nedűt.

Az exkluzív Party Busz utazás a következőket tartalmazza: Három órán keresztül a belvárosi látványosságok megtekintése, felejthetetlen bulizás közepette. Ajándék jégbe hűtött pezsgőkkel a jó hangulat érdekében. A kiállás ingyenes Budapest belterületén!

Manapság a legnépszerűbb játék a póker számos résztvevőt vonz a különböző klubokba. A nyeremény ebben az esetben nem pénzben mérhető! A győztest egy gyönyörű hölgy segítségével jutalmazzuk! A díjak a körök nyertesei számára, egyre több ruhadarab lekerülését jelentik a fellépő hölgyről.

A pálya Budapest közelében található. Érkezéskor egy rövid elméleti oktatást kapnak a résztvevők, majd kezdődhet a gyakorlat, melynek során 250cm3-es quadokkal vághatnak neki az 1400m hosszú akadálypálya legyőzésének. A pályán különböző nehézségi fokozatok vannak, meredek emelkedők, lejtők, ugratók és éles kanyarok egyaránt megtalálhatók. Bukósisakot, overallt, kesztyűt és porszemüveget a helyszínen biztosítunk. Kérjük váltócipőt hozzanak magukkal. 

Ezt a programot az igaz élvezetek kedvelőinek ajánljuk. Budapest egyik legszebb Swinger Clubjába invitáljuk a társaságot, ahol a belépő mellett korlátlan étel és italfogyasztással, sztriptíz műsorral szolgálunk. A Clubban csak a képzelet szab határt, hiszen lehetőség adódik ismerkedésre, beszélgetésre, de szimpátia esetén bármi megtörténhet…

Budapest szívében egy elegáns, éjszakai szórakozóhelyre invitáljuk Önöket. Amennyiben a csoport az általunk kínált bárlátogatás részeként, az általunk adott kísérővel és kártyával jut el ide, úgy az ingyenes belépés mellett a résztvevők egy sztriptíz műsort kapnak ajándékba, melynek részeként, a csoport egyik tagja a műsor résztvevőjévé válik.

 

Csinosabbnál, csinosabb fellépők közül választhatja ki a legmegfelelőbbet.

Ha úgy gondolja, hogy társaságban nagyobb a hangulat, de a meccset kényelmes környezetben, egy finom vacsora mellett nézné barátaival, akkor ezt a programot Önnek találtuk ki. Budapest belvárosában egy erre a célra kialakított étterembe kalauzoljuk el a társaságot.

Vérpezsdítő latinos hangulat, sztriptíz show teljesen testközelből hiszen ebben a műsorszámban nem csupán nézni, de fogyasztani is lehet a hölgy testén elhelyezett sót és citromot. A „kóstoló” befejezése után, gyönyörű táncosnőnk egy teljes sztriptízzel fejezi be a műsort.

Lepje meg az ünnepeltet egy fantasztikus vacsorával, Budapest egyik fantasztikus éttermében. A vendégeket welcome drinkkel fogadjuk. A vacsorát két korsó sörrel öblíthetik le. Miután a hasul tele, a szemnek is jár egy kis élvezet. Gyönyörű táncosnőnk egy vérpezsdítő sztriptízzel szórakoztatja a társaságot.