Hiba
  • XML Parsing Error at 1:191. Error 9: Invalid character

Kiszabadulás (EscapeRoom)

  • Nyomtatás
  • E-mail
  • Megosztás Facebook-on

 

A most nyíló Escape Room egyedülálló, hiszen 4 különböz? tematikájú szoba (Dzsungel, Horror, Retro, Tengerpart) áll rendelkezésre, nagy igényt fordítva a designe-ra, látványra, térhatásra (3D festés).

 

Nem egyszer? rájönni, hogy melyik eszköz, tárgy vezet a megoldáshoz, mivel rengeteg dologot lehet találni a helységekben, az óra pedig folyamatosan ketyeg. A szobákban kamerák vannak elhelyezve, így központilag is követik, hogy mi zajlik a zárt falak mögött. Fontos, hogy nem az ijesztgetésen van a hangsúly. A magas adrenalin szintet az id? rohamos csökkenése és ezzel együtt a rejtélyek, rejtvények szükséges megoldása váltja ki. Ha meg van az utolsó kulcs, ami az ajtót nyitja, akkor megmenekültél.

 

 

Az élmény egyedülálló, a kérdés csak az, hogy bele mersz-e vágni! Egy biztos, olyan élménnyel gyarapodsz, amit még nem éltél át.

A játékot ajánljuk leány-, legénybúcsú, születésnap és további izgalmas közös bulik alkalmából. Az élményt még tovább fokozzuk azzal, hogy ha kijuttok a szobából, akkor egy gyönyör? szép hölgyet, vagy urat nyerhettek. De akkor sem érdemes elkeseredni, ha nem oldóttátok meg a feladatot és a szobába maradtatok, mert akkor is nyertek, csak nem a legjobbat, a legszebbet.

Ne hagyjátok ki ezt az élményt! Gyertek játszani, kikapcsolódni és nyerni!

 

A kategĂłria további cikkei: « 16 15 »